Comchim Chemical

Protectia datelor

  1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  1. Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web comchim-chemical.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L., ce are sediul social inregistrat la adresa: Strada Timis nr. 2, Ramnicu Valcea. 

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/67/2015

Codul unic de Inregistrare este RO 15074375

Societatea S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.comchim-chemical.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care isi prezinta serviciile. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

  1. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.comchim-chemical.ro apartin S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail comchimchemical@gmail.com

  1. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.comchim-chemical.ro administrat de S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza pe email sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. COMCHIM CHEMICAL S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon +40 350 417 930  si la adresa de e-mail  comchimchemical@gmail.com