EnglishDutchFrenchItalianRomanianRussianSpanish

Theme Joomla Pro Extensions

Theme Joomla features a catalog of Pro Extension Releases (Templates, Components, Modules and Plugins) with also the latest Joomla News, Resources and Support.

Experienta in domeniu

Comchim Chemical S.R.L. este o societate privata ce actioneaza in domeniul prestarilor de servicii, in vanzarea si distributia produselor specifice industriei chimice.

Experienta in domeniu si relatiile cu firma Oltchim S.A. ne recomanda ca partener de incredere.

Infiintata in anul 1994 Comchim Chemical s-a impus pe piata romaneasca de profil prin seriozitate, transparenta, profesionalism si nu in ultimul rand prin politica de parteneriat in relatia sa cu clientii.

Obiectivul strategic urmarit presupune mentinerea reputatiei obtinute prin calitate. Este responsabilitatea noastra de a furniza numai produse performante care sa satisfaca cerintele clientilor si de acea toate produsele livrate sunt de o calitate garantata. Societatea detine mijloace de transport autorizate (A.D.R.) pentru oricare din produsele chimice comercializate.

 Ca intermediari intre producatori si consumatori, societatea noastra este interesata de relatii de afaceri pe termen lung bazate pe incredere reciproca cu parteneri competitivi.

Consolidarea de noi relatii

Avand la baza relatiile de parteneriat create de-alungul activitatii sale si recunoasterea de care se bucura, ComChim Chemical este unicul distribuitor in Romania al produselor Oltchim S.A.

Societatea doreste consolidarea de noi relatii de afaceri care vor imbunatati gradul de patrundere pe piata.

Totodata, urmareste sa imbunatateasca si sa extinda in mod constant relatiile de afaceri deja create cu partenerii sai traditionali pentru a oferi un serviciu de o cat mai buna calitate si o satisfactie crescuta clientilor sai.

De alungul a 10 ani de activitate, compania s-a adaptat constant cerintelor si schimbarilor pietei. In ultimii ani, sectorul privat din economia romaneasca a inregistrat o tendinta de crestere, iar ComChim Chemical a actionat in conformitate si a demarat activitati de distributie si de depozitare, venind astfel in intampinarea cerintelor unui sector aflat in continua crestere.

Pe baza experientei noastre din domeniul proceselor industriale si concentrandu-ne eforturile pentru a indeplini cerintele clientilor nostri, suntem in prezent unul dintre cei mai importanti operatori din domeniu.

 

 

Comchim Chemical S.R.L.

Distribuitor produse

Oltchim S.A. - Ramnicu Valcea
Romania

 

Telefon : +40 350 417930 ; +40 350 417931

Mobil: +40 744 643346 ; +40 744 569101

Fax : +40 250 742258

Avem 13 vizitatori online